craiul-de-curte-noua-sau-iubirea-virginelor

E un truc în titlu, mai degrabă o să vorbesc despre băieţi răi. Pentru că bărbaţii adevăraţi nu sunt nici răi, nici buni, ci pur şi simplu sunt bărbaţi! Iar femeile, nu fetiţele, îi recunosc imediat. În schimb, puştoaicele, ahtiate după orice, nu ştiu cum să pună mâna cât mai repede pe un bad boy!

Bărbaţii „răi” nu ies niciodată în evidenţă. Nu se laudă cu femeile pe care le-au avut. Nu ies de fapt în evidenţă şi cu siguranţă nu sunt vânaţi de fetiţe, poate de femei. „Băiatul rău”, mai ales din viaţa virtuală, e plin de tatuaje, neapărat trebuie să fie ştampilat, să iasă cumva în evidenţă, vestimentar, socio-cultural. În toată nebunia asta, excentricitatea trebuie să fie la ea acasă. Iar „diferitul”, de când lumea, atrage. Spun „diferitul” că pentru puştoiace aşa se dezvăluie.

În esenţă, nu există o regulă pentru „răutate”, nici măcar nu e nevoie de psihologie ca să înţelegi că adaptabilitatea, de la Darwin încoace, este cheia tuturor lucrurilor. Şi cum ar putea un pseudo-inadaptat să se adapteze altfel decat superficial? În această lume hobbesiană câştigă cameleonul, nu fanfaronul excentric. În plus, guralivul nu este niciodată în stare să rezolve ceva, iar muşchii, de la sală de acolo, dacă nu sunt antrenaţi şi mental, e prăpăd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *