10670255_824222074264849_5555551154636250433_n

Fetele, văzând cât de bine se descurca Lolita, au impresia, toate, că bărbaţii sunt uşor de manipulat. Acum, fie vorba între noi, oricum nu ne aude nimeni, aşa e –  dar asta nu înseamnă că nu poţi cădea, fata fiind, în capcana întinsă de tine! Şi e uman, până la urmă – Când eşti puştoaică, vrei maturitate, când eşti acolo, ai vrea tinereţe. Însă, până să ajungi la maturitate, trebuie să înţelegi că e foarte uşor să vrei ceva ce nu poţi avea. Şi singurul lucru pe care-l nu mai poţi avea, după ce ajungi la maturitate, este tinereţea.

Nu ştiu cum să spun, dar la maturitate ajungi foarte uşor, chiar tinerică, prin situaţii familiale dezastruoase, prin apelul făcut la un bărbat mai în vârstă – care se transformă, cu timpul, în tătic bolnăvior la pat, iar tu în soră medicală. Deci, nu înţeleg nebunia asta fermă după maturitate, aveţi răbdare, singura certitudine e moartea, nu? Aşa că ce atâta grabă?

Ideea că bărbatul pedofil e mai rafinat e destul de frustă, nu bărbatul te face până la urmă să te simţi bine în pielea ta, nu el te duce pe culmile înţelepciunii, ci tu. E aşa de simplu. Înainte să ajungi la cai verzi pe pereţi, înţelege că nu deţii nimic, nu eşti mai puternică, nu eşti mai băgată în seamă, ci folosită de un moş pervers care se hrăneşte cu tinereţea ta. Asta dacă înţelegi ce spun! Dacă nu, nu-i nimic, te „face să te simţi altfel, respectată, ştie cum să se poarte cu tine, e manierat, versat, bun la pat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *