Ca simbol aş vrea inima ta

Am primit, cred, sute, mii, de cereri…de-a lungul timpului, iar eu urăsc asta, să dau sfaturi. Aşa că, am zis, să facem totuşi o mică listă, pentru consumator.

Generale:

Dacă nu merge în primele cinci minute când întâlneşti o persoană, nu o să meargă niciodată. Aşa că nu mai pierde vremea.

De fiecare dată când simţi că trebuie să o iei pe o cale, stând pe loc, pierzi un loc în calea ta spre fericire.

Nu-ţi cânta iubirea! Totul moare.

Dacă faci un lucru, du-l până la capăt, altfel o să trăieşti toată viaţa în spaţiul lui „dacă”.

Ceea ce nu te omoară, te face mai puternic spunea Nietzsche. Aşa e, dar să nu-l crezi niciodată până la capăt, ci pe jumătate!

Nimic nu contează mai mult în viaţă decât deşertul, sunt momente când vântul bate peste tine şi simţi adierea fericirii, nu e posesie, nu e nimic concret, e, culmea, nimicul pus la datorie.

Nu poseda. Iubeşte împotriva egoismului! Dacă eşti rănit de persoana care te trădează, iubeşte-o şi mai mult, respectă-i decizia, ajut-o să te înşele, nu-i purta pică, oricum o face împotriva ei.

Stai pe loc, uită-te la lucruri, dar fără să vrei să priveşti în adânc, altfel se vor fi urcat în capul tău, păstrează-ţi întreagă raţiunea! E primul pas spre nebunie. E suficient să le laşi să se dezvelească de la sine!

Nu intra pe geam, doar există uşă!

Nu pune accent pe acumulare, e doar bestialitate de moment. Ceea ce ne leagă nu este produsul, telefonul cu care vorbim, ci nevoia de comunicare. Noi nu pierdem timp în spaţiul virtual ca să ne contopim virtual, ci ca să ne satisfacem nevoia elementară de a socializa. Deci, nu face scop în sine din mijloace, nu venera produsul, e doar un mijloc, nu venera marca. Maşina este pragmatică, te foloseşti de ea, atât şi nimic mai mult. La fel şi telefonul, iahtul…toate sunt goale, lipsite de conţinut, reci. Ce ar însemna un telefon fără un om la capătul celălalt, ce ar fi reţelele de socializare fără oameni, ori luxul fără de gură cască? Nimic.

Singurul lucru care contează – valoarea morală.

Dansează, cântă, lasă maimuţa din tine să renunţe la furculiţă!

Pentru bărbaţi – Fugiţi de femeile care se lipesc de voi şi îşi pierd personalitatea, ştiu e măgulitor! Ei bine, după ce or să vă absoarbă de tot, or să creadă că viaţa este o fantasmă creată de ele. Pe de altă parte, fugiţi de persoanele care, la limită, nu sunt dispuse să se contopească deloc, de tipul „personalitatea întruchipată pe Pământ”, acestea au grave probleme de adaptare, tot timpul vor cere să subscrieţi la normele lor. Relaţia va fi un tribunal, nu ceva ce vine de la sine, unde toate manifestările vor fi trecute prin filtrul judecătorului-parte, paradoxal, care vă judecă şi rumegă la propriu. E timp pierdut.

Pentru femei – Nu înşela ochiul privitorului, altfel privitorul o să te înşele el pe tine înşelat fiind de înşelăciunea alteia.

O femeie este frumoasă dacă nu ţine morţiş să o demonstreze; pentru că ştie asta… nu are de ce!

Nu te transforma în damă de companie, iubeşte, nu face sex… pentru un laptop sau o tabletă, e penibil. Învaţă să faci dragoste, nu sex, plecând de la premisa că bărbaţii o pot face. Aşa e, dar tu eşti femeie! Iar unele lucruri sunt înfipte adânc în rădăcina genului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *