ti-main-big

Nu e vorba de mine, dar e vorba de o categorie de femei care ştie ce vrea de la viaţă. Acum mulţi ani, când am început să mă ocup de S.E.O şi să urmăresc cuvintele cheie ale oamenilor care ajungeau pe diverse site-uri, am descoperit că interesele utilizatoarelor sunt foarte punctuale. Iubirea? Chestii de genul!? Să fim serioşi, drama existenţială era cum să pună mâna pe unul cu bani! Şi de aici o întreagă servietă cu trucuri.

Este incredibil câte lucruri poţi afla despre natura umană, doar prin simplul fapt că poţi vedea ce caută oamenii în Google. De aia corporaţia a limitat accesul, nu care cumva să facă unii banii fără acordul lor! Practic, fără să cotizeze în prealabil. Noroc totuşi cu anii de graţie. Deci, revenind, femeile acestea, conform statisticilor, nu baliverne, sunt specialiste ale aparenţelor. Locurile frecventate de masculii alfa, ca să fim în ton cu evoluţionismul de buzunar, sunt atent pândite de femelele „perfecte”, aş spune, ca să-l folosesc pe Veblen, prădătoare, căci logica este reptiliană, exact cum o descrie în Teoria clasei de lux. Aici, e vorba de nişte profesioniste într-alea aparenţei. Nu mai e vorba doar de haine, ruj, machiaj, ci de un întreg arsenal, de la scenariu, până la pat, finalizat cu orgasm!

Interesant este că un mascul alfa poate să dea peste o tipă crezând că aia e acolo aşa pur şi simplu, in the name of love! Dar nu, proiecţia „spontană” este totul pentru femeile astea de buzunar. Asta îmi aduce aminte de o parabolă cu o persoană care-şi scria pe un perete că trebuie să fie spontană. Ei, cam aşa e cu spontaneitatea în România zilelor noastre! Sau cu un anunţ pus pe o uşă pe care scria – pe această uşă nu se pun anunţuri! Iubirea pecuniară! Aşa de spontană şi totuşi aşa de calculată!

Şi da….voiau şi poză!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *