Când este o femeie frumoasă?

Deşi sunt mai multe femei decât bărbaţi, alegerea e făcută de femei. Bărbaţii nu aleg cu adevărat. Femeile aleg. Şi astfel cantitatea dispare. Nu bărbaţii sunt cei care chipurile sunt avantajaţi, ci femeile! Chiar nu contează numărul, important este factorul decizional. Femeile aleg şi tot ele se despart de bărbaţi. Iar faptul că sunt mai multe femei decât bărbaţi se anulează în acest sens!

Un bărbat nu rupe niciodată legătura cu adevărat, trăieşte într-o indolenţă soră cu minciuna. În schimb, femeia, tocmai pentru că are o alegere de făcut, merge mai departe, sortează, se aruncă şi astfel se scoate din harababura trecutului.

Important nu este numărul, cum am mai zis, ci serendipitatea, şansa reală de a da peste persoana potrivită. Potrivită pentru ce? Asta rămâne la latitudinea inimii. Nu putem să cunoaştem motivele inimii niciodată, putem să aproximăm, să ne vindem soluţii, dar niciodată nu putem să intrăm în adâncul ei, în obscurul  cutremurului.

În acest sens, cheia este în spaţiul femeilor, jocul este la ele acasă, nu la bărbaţi. Trebuie să înţelegem că femeia dă viaţă, iar asta înseamnă mult mai mult decât poate duce viclenia bărbatului. Cel puţin, din acest unghi, o femeie o să jongleze mult mai uşor cu maimuţoiul care-i iese în cale.

Însă asta nu înseamnă că femeile cad mereu în picioare. Tocmai pentru că merg pe instinct, culmea, se pot înşela! Şi pot pierde poate de două ori mai mult. Însă, în esenţă, femeia o să câştige mereu, pentru că îşi asumă responsabilitatea de a o lua de la capăt cu demnitate, cu nobleţe, ironie, minciună fină de moment! Dacă nu ar fi fost aşa, atunci tot ceea ce am fi creat noi, bărbaţii, nu ar fi avut gust, poate sens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *