Femeile nu trebuie criticate niciodată, mai ales că ele întruchipează viaţa, ele dau viaţa, ele sunt viaţa. Însă un singur lucru merită punctat, poate singurul care le corupe cu adevărat şi le pune într-un con de umbră. Ştim toţi că pe femeie te poţi baza la locul de muncă, oriunde ai nevoie de încredere, femeile dovedindu-se a fi mult mai oneste decât bărbaţii. Totuşi, există un lucru, un fapt care le-ar putea pune într-o poziţie mult mai favorabilă dacă ar sta un pic pe gânduri şi ar lua atitudine. Este vorba de modul de a se lăsa conduse de jocul bărbaţilor. O să arunc în piaţă o idee: Bărbaţii nu sunt cu nimic mai presus decât femeile, dar ştiu un lucru, anume că le pot face să depindă de ei. Bărbaţii trăiesc pentru aşa ceva, sorb momentele când femeile se dau după ei, după modul lor de a trăi. Cu alte cuvinte, de a se impune. Fie că e vorba de forţă, ori poate de iubire oarbă…bărbatul îşi aduce femeia în spaţiul lui de seducţie şi-o obligă astfel să se închine la ale sale valori. Foarte puţine femei reuşesc cu adevărat să-i convingă pe bărbaţi de ceva anume. În schimb, bărbaţii reuşesc aproape mereu. Şi nu poate fi servit aici contraargumentul că femeia prin apel la diverse trucuri îl poate conduce pe bărbat. Nici măcar nu e vorba despre asta, ci despre faptul că femeia dictează, dar o face pe muzica bărbatului. Are senzaţia că este stăpână pe situaţie, dar în fapt nu are decât un mic deşert de împărţit. Şi nu e vorba nici despre o bătălie stupidă între sexe, ci de faptul că femeia se potoleşte odată ce are prada. În timp ce bărbatul rămâne fidel năravului său prădător şi într-o peşteră. Astfel, femeile aleg să se îmbete cu o meschinărie, dar să nu se pună niciodată în dificultatea de a-şi pulveriza propria pradă.

Poză furată de aici.

6 Replies to “Femeile adoră să fie minţite?”

    1. pot sa raspund cu DA,NU sau DEPINDE, dar este irvlaeent pt intrebarea ta, pt ca evident raspunsul logic e DA. Dar ce te faci atunci cand femeia respectiva nu reuseste sa manuiasca cuvintele ca sa se faca inteleasa. Nu are logica? greseste? poate dar poate ca intuitia feminina o face sa sustina un lucru aparent aberant.PS: ce este intuitia feminina? absenta mai multor mii de ani de gandire. I made a g(ch)oke!

  1. Da, cred ca acest mini-articol are mai mult decat un strop de adevar. Cunosc femei puternice, destepte, inteligente, adevarate doamne, cu pretentii la barbati, care dupa o lunga vanatoare asupra lor, s-au lasat mintite si s-au trezit in imposibilitatea de a se mai recunoaste pe ele insele. Dar aici intervine si societatea care spune alaturi de fiziologia omului: Femeia are un ceas biologic! Si e pe buna dreptate, daca pana la varsta de 30 de ani ai mamei riscul copilului de a se naste cu sdr Down e de pana la 2%, peste 35 de ani, riscul creste la PESTE 5%. Daca in strainatate exista cluburi ale femeilor adulte iar aparitia unei femei de 40 de ani nu intriga lumea din club, in Romania se uita toti la tine cu zambetul pe buze sugerandu-ti: Du-te acasa, dormi! Aici nu e de tine! Am fost mintita crunt destul de recent si as mai fi dorit sa scriu despre acest articol, dar sunt in tren si imi tot cade semnalul la tel. O seara buna tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *