Rise-of-the-Planet-of-the-007

Am tot scris despre femei şi mai mereu am fost întrebat – de ce nu scriu şi despre bărbaţi? Păi, în primul rând, nu mă interesează bărbaţii. Asta e o chestiune de bun simţ. O alta, dacă tot deschidem subiectul, pentru că tot ce ţine de masculinitate se reduce la atenţie. Mai simplu spus, îi dai atenţie, e al tău. Simplu. Plus că faci ce vrei din el. Deci, orice, dar orice, dacă-i acorzi puţină atenţie, o să danseze după cum îi dictezi. De fapt, nici nu trebuie să-i acorzi atenţie, te poţi preface, e suficient să fie tot al tău!

Alte lucruri? Bărbaţii sunt interesanţi, sunt inteligenţi, dar nu au suficientă versatilitate – iar asta îi face să fie net inferiori femeilor. Când mă gândesc la o metaforă vizuală în privinţa bărbatului, nu pot să nu iau în calcul o maimuţă care se scarpină în cap. De aia nu mi se par interesanţi bărbaţii. Plus tacticile lor de agăţat, cu maşina, cu vorbele luate de pe Internet, te doare capul. Mă gândesc, în tot circul, cât se distrează femeile pe tema asta? Enorm! Să nu mai vorbim de amicii care se duc la latino, i-aş numi un fel de „tinder latino”, masculul care îşi descoperă ţinuta latino – vă daţi seama că ăia se duc acolo să agaţe, nu?

Totuşi, pe logica maimuţelor înfocate s-a născut o specie de femei foarte interesantă – tipele care se vaită pe Facebook cât sunt ele de asaltate de maimuţoi. Păi, după ce pui 300 de poze în curul gol, crezi că individul o  să vrea de la tine citate din Kant? E ca şi cum te-ai arunca în foc şi te-ai plânge că arde! Cât de meschin-tâmpită să fii? Cum spunea amicul Eliade, noi nu suntem vinovaţi pentru ceea ce transmite femeia! Şi aşa e. Penibil. Plus, doar ştim, asta e tot o metodă tâmpită de a capta atenţia unui papiţoi, să vadă cât eşti tu de asaltată, de căutată, de vai….şi amar! Era una care spunea că se apucă să dea Block celor care-i scriu în privat, la care unul îi răspunde, chiar isteţ amicul – „de ce nu-ţi dai singură Block?” Mi se pare corect? Adică, penibilul ăstora atinge penibilul ălora cu maşinile. E o piaţă în fond, unde cretinii ăştia se caută reciproc, dar toţi făcând apel chipurile la un soi de cod deontologic.

Deci, după cum vedeţi, bărbaţii sunt cuprinşi de femei. Femeile? Mai mult de ele. De aia duc lupte stupide de genul – Cine are unghii mai mari, ale cui buze sunt mai umflate – când o să înţelegeţi că pentru bărbaţi astea nu sunt nici măcar detalii? Nu contează. O ştiţi oricum, dar lupta cu meschinăria privitului e o luptă ce se duce cu amicele, nu cu maimuţoii, nu? Pentru ele şi numai pentru ele e totul, nu pentru ei!

Restul? Nu fac obiectul acestui studiu de caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *