Articol scris de Alina Leonte.

The Tallest Man on Earth

Intotdeauna am considerat ca un barbat pentru a fi cu adevarat desavarsit trebuie sa aiba talent literar, altfel degeaba mai traieste. Barbatul care deschide o conversatie cu cineva trebuie sa aiba umor de calitate, pur si simplu sa rada, nu stupid ci la modul acela superior, care domina, influentand starea celor din jurul sau. El trebuie sa se ia in primul rand in ras pe el insusi, pentru a face un mare pas in directia cunoasterii de sine si a vietii in general. Un om care nu rade, e pierdut. Nu trebuie sa fie nici parte dar nici judecator intr-o conversatie, ci doar sa fie un cliseu al rasului inca de la primele cuvinte.

Un barbat stie ca binele nu se calculeaza in durata, ci in calitate. Un barbat adevarat nu disociaza afectivitatea de sexualitate, altfel e o barbarie. Un barbat adevarat nu se fereste in mod intentinat de aventuri, deoarece el este vesnic indragostit de cineva. Un barbat adevarat este intotdeauna stapan pe ceea ce e el si stapan poate fi numai daca se simte liber, acea libertate de a te indragosti cu competenta, fara competenta, barbatul e pierdut. Imaginea pe care o vede un barbat nu e aceea ca lumea e urata, ci cauta cu privirea in peisajul gri detalii care sa rastoarne imaginea degradata de care e inconjurat si o suprapune cu una in care gaseste acolo frumosul cumva.

Un barbat adevarat stie ca numai prin sacrificiu poate face sacrul posibil. Un barbat adevarat creeaza un curent de opinie care se impune, usor impunator si precis in felul sau de a fi. Un barbat adevarat e si melancolic atunci cand se simte sufleteste singur, pentru ca stie foarte bine ca doar iubind se poate salva, iubind pe cineva mai mult decat pe el insusi. Un barbat adevarat stie ca intalnirile cu persoanele din jurul sau nu sunt intamplatoare si mai stie ca e foarte greu in ziua de azi sa gasesti sau sa constati ca cineva are aceleasi ganduri ca tine. Trei lucruri sunt importante la un barbat si anume umorul de calitate, iubirea neconditionata si constiinta curata, facuta pentru a inspira ( nu cea mecanica si plictisitoare).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *