0605_220021

Câte femei nu au impresia că pot să-l îndrepte pe şarlatan? Iar în acelaşi timp îşi doresc un „băiat bun”! Păi, dacă băiatul e bun, mai ai ce să îndrepţi la el? Nu prea ai! Şi atunci, să fie beţivan, curvar, tot tacâmul! Cu siguranţă tactica o să-l pună pe jar!

În realitate, neisprăvitul nu o să se schimbe, iar până o să ajungi să-ţi dai seama s-ar putea să fie prea târziu. Nu ştiu cum să spun, dar timpul trece altfel peste femei. Bărbaţii îşi permit să se joace cu timpul, femeile nu prea. Şi nu că le judec eu, dar aşa gândesc ele!

Cum transformă? În nici un fel. Doar pe hârtie, în lumea iluziilor, atât şi nimic mai mult. În plus, să fim serioşi, cine îşi doreşte să scape de vicii? Nu toţi suntem perfecţi, iar asta înseamnă că trebuie să ne adâncim în crâşmă!

Problema este interesantă, chiar hazlie, că-mi aduce aminte de o tipă care se plângea că întâlneşte numai drogaţi, dar toţi prietenii ei erau junkişti! Nu ştiu cum să spun, dacă spectrul realităţii tale e plin de fum, tu te aştepţi să respiri aer curat?

Ei bine, dragele mele, aşa e cu alegerile astea! Unul gelos o să fie gelos în draci, iar cu timpul o să se urce cu totul în capul vostru. Un beţivan, la fel. Un curvar, la fel. Astea sunt lucruri care nu pot fi nivelate, aşezate într-un Pat al lui Procust.

Nu ar fi mai simplu să te duci direct la unul care-l simţi că nu are probleme? Că femeia este expert în a găsi probleme. Dacă unul nu are probleme, atunci nu e bun! Neapărat, trebuie să fie ceva! E ca în anecdota lui Carlin cu ăia care se mirau că le curge lava prin sufragerie, dar ei aveau casa construită lângă un vulcan activ. Cam aşa e şi aici, vrem angelic, dar neapărat demonic! Altfel nu merge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *