1422748_588097264560128_41008630_n

Articol scris de Diana Mititelu, Event Manager Photo Shooting Days.

Pentru ca iti intelegem pasiunea si dorim sa dezvoltam arta fotografica, Photo Shooting Days vine in sprijinul tuturor pasionatilor de fotografie si ii invita la un eveniment plin de culoare, frumusete si gratie.

Nu rata marele eveniment al anului, care vine acum in orasul tau! Urmeaza o serie de evenimente marca Photo shooting days la Drobeta Turnul Severin(13-14 noiembrie), Sibiu(19-20 noiembrie) si Bucuresti(10-11 decembrie)!

Avem multe premii si surpize, iar in cadrul evenimentului vom deslusi tainele fotografiei. Invitam la eveniment atat fotografi cu experienta dar si incepatori. Un studio foto va fi special amenajat cu aparatura performanta, pentru a te familiariza cu aparatul de fotografiat, a putea exersa diversele stiluri de fotografie si de a-ti dezvolta abilitatile in arta fotografica.

Tehnici de armonizare, analiza portofoliului de clienti si a echipamentului foto, tehnici de compozitie si arta fotografica, fotografia de la pasiune la business sunt doar unele dintre titlurile workshopurilor. Invitatii care vor prezenta sesiunile de conferinta si workshop sunt Daniel Faluvegi, Mihail Ivan, Florin Cretu si Mihai Deliman.

Cursurile de pregatire se vor incheia cu un examen ce consta in fotografierea unui fashion show.

“Eficienta in promovarea valorilor culturale şi artistice romanesti au transformat Photo Shooting Days intr-o adevărata necesitate in fiecare oras, iar evenimentul organizat la finalul fiecarui Curs de Arta Fotografica este un spectacol al scenei si al salii unde, cu sprijinul celor care se alatura proiectului, omagiem si premiem reprezentanti ai artei, consacrati sau in consacrare”- Daniel Faluvegi, Presedintele Asociatiei Culturale L’Etoile.

Te asteptam cu drag sa descoperim impreuna arta fotografica! Pentru inscriei si detalii nu ezitati sa ma contactati: dianamititelu@shootingdays.ro, 0765664309.
Grabeste-te, locurile sunt limitate.

https://www.facebook.com/PhotoShootingDays?fref=ts

http://www.shootingdays.ro/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *