În discuțiile avute cu cititorii mei pe parcursul acestui an, când ne-am întâlnit să semnez diverse cărți, am observat o curiozitate remarcabilă a acestora în strânsă legătură cu modul în care am reușit să parcurg în profunzime complexitatea existenței, cu toate implicațiile ei, cum ar fi femeia, bărbatul, viața de cuplu, durerea, despărțirea, dar și multe altele. În cadrul atelierului meu, susținut la Fundația Calea Victoriei, voi dezvălui aspecte adânci și neabordate anterior, cu privire la frământările și gândurile ce au stat la baza scrierilor mele. Așadar, vom aborda deschis subiecte ce nu au fost dezbătute în mass-media, explorând în detaliu evoluția și perspectivele din spatele paginilor cărților mele.

De-a lungul anilor, căutările mele aporetice m-au condus către esența subtilă a existenței umane, revelând astfel nu doar teorii abstracte, ci și nuanțele ascunse ale vieții de zi cu zi. Onorând această întâlnire intelectuală captivantă, veți avea ocazia să explorați teme legate de temerile existențiale, însoțite, evident, de discuții profunde despre fericire, iubire, dar și putere interioară.

Prin intermediul unui dialog deschis și captivant, vom investiga împreună misterul ce învăluie feminitatea prin prisma unor arhetipuri fascinante, dar și mai puțin cunoscute, mai ales că ne vom întreba reciproc: Când este o femeie frumoasă? Cu o perspectivă sinceră și profundă, vom explora frumusețea subtilă a existenței, fără să ocolim niciun aspect al complexității umane. Vă invit să vă alăturați în această călătorie filosofică neconvențională, unde filosofia și viața se împletesc într-un dans genuin de înțelepciune și introspecție.

 Detalii aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *