Când este o femeie frumoasă?

Ştiţi, mai există femei dincolo de „produsele” artificiale de pe Facebook. Culmea, nu sunt aşa multe, nu ies aşa mult în evidenţă, dar sunt acolo, undeva. De fapt, sunt undeva, asta e problema. Şi culmea, nu le vede nimeni. Parcă ochii sunt fixaţi doar pe promiscuitate de moment, pe strălucire ieftină, carnală. Dar aceste femei depăşesc cu mult isteria fetelor de buzunar.

Culmea, dragii mei, există femei adevărate, frumoase, naturale, care cerşesc iubire reală, pasiune, devotament, sacrificiu pentru un ideal. Aceste femei nu vor ieşi niciodată în evidenţă, pentru că nu ţin să o facă, iar dacă o fac, atunci este pentru o singură persoană. Şi asta pentru că ele înţeleg iubirea, ştiu când să se dea, ştiu când să nu ştie, să aleagă de dragul de a fi alese.

Culmea, sunt femei, puţine, care ar stârni invidie oriunde în lume. Însă, ele nu vor asta, ci vor să fie părtaşe ale unui ideal frumos. Aceste femei vor să fie cuprinse cu fior, să treacă dincolo de iluzia mediei, să vâneze doar pentru a fi vânate un ideal ce le depăşeşte. Şi tocmai pentru că le depăşeşte, rămân singure, rămân acolo, niciodată în vizorul maimuţelor ahtiate de ciolan. Şi rămân, dragii mei, exact acolo unde vor să rămână – în ideal.

Mai există femei? Există. Restul, produse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *