sdfs

Sună apocaliptic, nu? Să fim serioşi, proşti sunt peste tot, dar unde e şi sărăcie, parcă ies mai mult în evidenţă. În fond, foamea ne face să fim criminali? Exact ca urşii care se bat pe femele şi pe mâncare, cam aşa suntem şi noi.

Cel mai trist este că pe afişele electorale vezi aceleaşi feţe. Afli că tinerii se duc la moarte prin Irak, Afganistan – ori că mor la inundaţii sau călcaţi de beizadelele ăstora de prin afişe – şi imediat te întrebi, băi, ăştia nu mai mor? Adică, selecţia asta naturală nu-şi face efectul? Tinerii se duc la cules de cireşe, iar bașcanii dau din coate prin afişe?

Mai trist însă este că sunt o sumedenie de indivizi, din generaţiile noi, care au o mentalitate poate mult mai precară decât a ăstora. Şi asta pentru că au fost crescuţi în numele unei ideologii de haită. Aceşti indivizi, bătuţi în cap de soartă, au impresia că sunt buricul axiologiei, să nu mai vorbim de altele!

Suntem proşti pentru că nu luptăm cu adevărat cu sistemul murdar. Suntem laşi, pentru că fugim, alegem calea cea uşor, iar pe urmă ne mirăm că doctorii fac operaţii estetice pe banii plătitorilor de taxe. Mai rău decât prostia, în România, este laşitatea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *