Să aibă parte de o persoană complementară. Să le mintă frumos. Să fie totuşi sinceră. Femeile nu îşi doresc oare să stabilească o relaţie reală? Să dea mâna, să nu pună piedici? Nu am văzut femei urâte, poate doar acelea care nu au reuşit să-şi păstreze feminitatea, să treacă subit în spaţiul barbariei. Femeia nu e făcută să dea cu ciocanul. Nu e nevoie să ne demonstreze că face uzură de forţă şi înjurătură; este suficient să fie atentă la detalii, să dea viaţă, căci femeia, chiar dacă nu suntem de acord, este viaţă.

Ce îşi doresc femeile? Să aibă alături un om puternic, lipsit de prejudecăţi, să fie un soi de Don Juan, să aibă simţul răspunderii şi al minciunii. Femeile sunt experte în a descoperi micile minciuni, de aceea adevărului nu trebuie să-i fie forţată nota. Ce îşi doresc femeile? Să nu aibă parte de instabilitate, însă nici să se piardă într-o conjunctură lipsită de joc. În fond, dansul şi naturaleţea nu se pot întâlni decât în spaţiul femeii. Ce îşi doresc femeile? Nici ele nu ştiu, dar e frumos că ne dau impresia asta, că sunt stăpâne pe propria lor instabilitate. Aşa arată şi motivul perfecţiunii. Entropia este culoarea şi jocul oricărui sistem, dar este acolo, îi face cu ochiul. Femeia este punctul de legătură dintre un ocean şi o pată de foc. Numai ea ne poate domoli isteriile, numai ea ne poate aprinde zvâcneala de zace în noi. Propriu-zis, a sta pe cumulul de instabilitate înseamnă a face uz de cele mai-nalte forme de înţelepciune.

Femeile păstrează contactul cu natura, cu iarba, cu focul, cu apa, cu himerele corporalităţii, cu bătălia pulsaţiilor sexuale. Femeia este pactul cu diavolul, cu nevoia de a închide uşa în nas divinităţii, şi a trece dincolo de cutume şi norme. Femeia este viaţă, căci este dincolo de bine şi rău, este dincolo de raţiune şi instinct, este incipit, punct nodal în existenţă, râvnă interzisă bărbaţilor. Ce îşi doresc femeile? Să fie lăsate pe drumul lor, adică drumul nostru, să unească cu zâmbetul, să aducă în joaca lor imensul lumii, cutremurul mult uitat de bărbaţi.

Poză de aici.

5 Replies to “Ce îşi doresc femeile?”

      1. ”Un nebun arunca o piarta in apa si vreo 50 de destepti se arunca dupa ea ” cam asa suna un proverb si cred ca poate fi ilustrat cu situatia de mai sus Tu ai pus o intrebare din start nu foarte inspirata si o gramada de destepti s-au straduit sa ii dea un raspuns. Daca asta a fost intentia ta esti tare.Femei, barbati cu bune si rele, ce conteaza cate momente de prostie sau sclipiri de geniu avem?! Daca ne iubim si ne simtim bine impreuna eu sunt forte incantata.

  1. Femeile văd întregul în detalii, dar îşi doresc să-l reconstituie deplin. Şi îşi doresc ceea ce nu au, în general, protecţie, siguranţă, stabilitate. Ele, etericele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *