Am observat că femeile sunt goale pe Facebook direct proporţional cu cât sunt de nemăritate. Cu cât sunt mai aproape, cu cât încep să pună mâna pe unul, cu atât încep să mai pună un maiou, un sacou, un ceva cât să le acopere ruşinea. Iar bărbaţii? Ăştia sunt la fel. Oricum nu mă interesează.

            Cele mai faine poze sunt acelea în care corpul este prezentat pe bucăţi. Când te duci la magazin, la fel, ai lactate, carne, legume, toate puse în ordine, frumos, pe căprării, cum spunem noi românii. Cam aşa e şi aici, avem una bucată de fund, după care urmează sâni, picioare, şi ochi la final, pentru că femeile au citit în reviste că bărbaţii nu se uită prima oară la ochi, ci la sâni. A, şi toate sunt dulci, nu e una care să fie (măcar) dulce acrişoară, de parcă bunul înseamnă numai zahăr!

            Pe vremea hi5 era foarte fain, găseai câte o tipă care avea un status de genul: ,,sunt o unikată în felul meu”, iar prietena ei cea mai bună, culmea, avea acelaşi status. De fapt, stai, dacă te uitai mai atent printre prietenii ei, găseai mai multe unicate în felul lor. Acum, în era Facebook, avem o diferenţă de grad, nu mai avem de a face cu “unikate în felul lor”, deşi în esenţă este acelaşi lucru, ci cu ceva folositor ochiului şi manipulării, cu ceva mult mai pragmatic, înrudit cu piaţa de desfacere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *