999951_794425950570742_1044696925_n

Femeile sunt mult mai puternice decât bărbaţii. Să nu uităm că leoaicele vânează! Femeile sunt mult mai puternice pentru că au fost obligate să se adapteze, să se muleze în funcţie de vulnerabilitatea lor, iar aia e doar fizică. Ceea ce, pentru o lume post-modernă, nu mai e o problemă. Există atâtea aparate care substituie munca fizică, încât nici nu mai contează. De aia, trăim într-o lume a femeilor.

Bărbaţii încă au impresia că sunt puternici şi caută în femei alinare, ceea ce este normal, având în vedere că femeile sunt versatile, însă niciodată nu vor putea să le întreacă în iscusinţa jocului. Şi nu e vorba de reproş aici, să nu se înţeleagă greşit, e vorba că bărbaţii caută feminitate, iar feminitatea, paradoxal, le este mult mai aproape decât acolo unde o caută.

Să nu uităm, conform statisticilor, bărbaţii se sinucid în număr mult mai mare decât femeile. Iar asta înseamnă că sunt mult mai idealişti. În schimb, femeile sunt mult mai pragmatice, de unde „materialismul” cu care sunt apostrofate, culmea, de bărbaţi! Nu e vorba de dans mefistolic, e vorba că femeile sunt multe mai versatile decât bărbaţii, mult mai puternice!

 Cu toate astea, lumea este a bărbaţilor, cel puţin principial. Încă sunt tradiţii bine conturate, norme, tot felul de apucături, dar asta nu spune nimic despre faptul că femeile sunt puternice, ci adâncesc şi mai mult ideea că sunt deţinute de bărbaţi. Adevărul este undeva la mijloc, nu ţin să intru în polemici de genul „bătălia sexelor”, ci să subliniez că, psihologic, femeile sunt mult mai puternice decât bărbaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *